„Trebuie să încerci necontenit să urci foarte sus, dacă vrei să poți să vezi foarte departe.” - Constantin Brâncuși

Java User Group Sibiu - research, share, evolve...

Niciun comentariu
In ideea de a forma o comunitate Java locala, care sa reuneasca profesionisti si nu numai, impreuna cu alti pasionati Java, am pus bazele unui "Java User Group" in Sibiu (http://sibiujug.java.net/) , afiliat comunitatii JUG internationale. Informatii generale despre Java User Group pot fi obtinute de pe site-ul comunitatii internationale: http://www.java.net/jugs/java-user-groups

Scopul grupului este de a incuraja membrii sai si comunitatea locala de dezvoltatori Java in cresterea profesionala prin organizarea de conferinte, simpozioane, prezentari, discutii despre experiente comune din lumea Java. La acest grup pot adera atat profesionisti Java, reprezentanti ai companiilor de profil, cat si cadre universitare, studenti sau persoane interesate de acest domeniu desi practica alta profesie.

Activitatea JUG Sibiu presupune intalniri regulate, de tip "seminar", (probabil 1-2 pe luna) intre membrii si ocazional realizarea unor conferinte de amploare, simpozioane. Unul din planurile de viitor este reprezentat de un program de training Java destinat celor interesati (elevi, studenti, etc), mai multe detalii la momentul oportun.

Parteneriatul realizat cu Facultatea de Stiinte confirma caracterul independent si ideea de comunitate, iar activitatea principala se va desfasura la sediul facultatii (Str. Ion Ratiu Nr. 5-7, Sibiu, 550012 - Google Maps). Seminarii, prezentari sau conferinte se pot desfasura si in locatiile puse la dispozitie de companiile sau grupurile partenere.

Incurajez implicarea companiilor IT (si nu numai) in sustinerea activitatii acestui grup. Un astfel de parteneriat ar aduce avantaje ambelor parti implicate atat la nivel de promovare cat si profesional (poate chiar cu un plus pentru o companie / grup IT, promovarea intr-un astfel de grup si mai departe prin intermediul acestuia, reprezinta o oportunitate foarte buna de a te face cunoscut si de a creste nivelul de imagine...)

Doresc sa multumesc tuturor celor care au sustinut si sustin aceasta initiativa si celor care m-au ajutat cu informatii si detalii despre infiintarea si activitatea acestui grup.

Toti cei interesati pot contacta grupul la jug.sibiu@gmail.com sau direct prin intermediul meu.

Link-uri aditionale :
- Sibiu JUG Google Group
- Sibiu JUG Community Facebook

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu