„Trebuie să încerci necontenit să urci foarte sus, dacă vrei să poți să vezi foarte departe.” - Constantin Brâncuși

JRebel se alatura sponsorilor Java User Grup Sibiu

Niciun comentariu
Java User Group Sibiu continua actiunea de asociere cu grupuri si companii de prestigiu din lumea IT. Astfel, dupa parteneriatul cu Oracle si Pentalog Sibiu, JRebel s-a alaturat grupului de sponsori. Incepand cu luna Noiembrie, Java User Group Sibiu va avea posibilitatea sa ofere membrilor sai si speaker-ilor licente pentru produsele JRebel.

Relatiile stabilite vin sa confirme profesionalismul grupului si a activitatilor desfasurate in cadrul acestuia. Se contureaza imaginea unui grup solid, care ofera mediul si conditiile potrivite pasionatilor R&D.

Preconizez o crestere a relatiilor de parteneriat si sponsorizare in lunile urmatoare din evidentul motiv ca toti cei implicati au in urma acestei relatii doar avantaje. Dezvoltarea continua si actualizarea cunostintelor coroborata cu evenimente la care participa specialisti din domeniul IT si speakeri consacrati ridica nivelul comunitatii Java din Sibiu si implicit al membrilor sai. Asocierea companiilor IT cu astfel de evenimente evidentiaza interesul pentru inovatie si dezvoltare, primesc un plus de promovare si poate cel mai important aspect este reprezentat de dezvoltarea angajatilor prin incurajarea lor sa devina membrii JUG. Dezvoltarea profesionala a angajatilor, promovarea in cadrul unei comunitati din domeniu si suportul pentru inovatie reprezinta una dintre cele mai bune modalitati de a pastra un nivel ridicat de profesionalism si de a afisa aceasta imagine unui public "target".

Astept cu interes noi contacte cu grupuri si companii care vad in dezvoltare si promovare una dintre cele mai inteligente investitii...

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu